Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgietersbedrijf A&R is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Gouda

Rioleringswerkzaamheden: A&R loodgieters- en rioleringsbedrijf Gouda beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!
Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Rioleringswerkzaamheden: Verstoppingen ontstoppen Riool en Afvoer

Rioleringswerkzaamheden in GoudaOf het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van A&R Loodgieter in Gouda kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Schakelt u ons loodgietersbedrijf in? Dan zijn wij altijd snel ter plaatse om de problemen aan te pakken. Wij beschikken over goed uitgeruste servicewagens en hebben alle benodigde gereedschap en onderdelen bij de hand om een probleem snel, professioneel en degelijk op te lossen. U en wij hebben er niets aan als een klacht snel weer naar voren komt. Alle medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Gouda zijn erkende loodgieters met een gedegen opleiding en kennis van zaken.

Direct contact met onze loodgieter in Gouda om Rioleringswerkzaamheden te laten uitvoeren of een verstopping te laten ontstoppen? Neem dan 24/7 kosteloos contact op via ons gratis servicenummer:  0800-6666 112.